Ostoskori on tyhjä | Tilaa nyt!

Kivien Ominaisuudet

Akaatti on ystävyyden kivi, jossa on lempeä ja myönteinen, yhteisymmärrystä lisäävä voima. On yksi parhaista hoitokivistä, jolla voi hoitaa ja tasapainottaa koko kehoa ja mieltä. Sen energiavärähtely on matala ja samalla voimakas ja siksi se hoitaa erityisen hyvin kehoa, joka myös värähtelee matalalla taajuudella. Näin akaatti tasapainottaa, vahvistaa ja voimistaa kehon ja energiakentän värähtelyä.

Puuakaatti on Valoa ja luottamusta elämään luova Sisäisen Rauhan kivi. Käytetään esimerkiksi Intiassa talismaanina. Auttaa hoitamaan lapsen ja vanhemman välisiä suhteita. Antaa fyysistä voimaa ja kestävyyttä. Puuakaatti maadoittaa ja ohjaa keskittymään "Nyt"-hetkeen. Auttaa luontoyhteyden muodostamisessa.

Sininen Pitsiakaatti tukee ja voimistaa sielusta kumpuavaa, totuudellista kommunikointia. Antaa voimaa ja rauhallisuutta keholle sekä luovuutta mielelle. Se tasapainottaa ja voimistaa kurkkuchakraa ja sen ilmaisua. Kivi tukea luovaan meditointiin ja avaa kehon ylintä energiapumppua, joka vapauttaa ja avaa luovuutta. Hiljentää kiireistä mieltä, auttaa keskittymisessä ja meditaatiossa.

Amatsoniitti tukee rohkeutta ilmaista asiat totuudellisesti ja rakkaudellisesti. Yhdistää sydämen rakkauden, intuition ja ilmaisun toimimaan vahvemmin yhdessä. Auttaa näkemään laaja-alaisesti, läpi illuusioiden. Amatsoniittia suositellaan kurkkuchakralle. Tuo mieleesi asioita, jotka ovat jääneet taka-alalle, "töräyttää" ne ulos eikä kaunistele asioita. Päästää mielipahat ulos. Henkilölle, joka on masentunut tai vatvoo asioita, tuo positiivisuutta. Auttaa rentoutumaan ja nostamaan mielen tietoisuutta.

Aurinkokivi "Gold Stone" on voimakivi syksyn harmauteen ja talven kaamokseen! Aurinkokivi välkehtii kauniisti hematiittihiukkasten ansiosta, jotka auttavat sinua pitämään jalat maassa. On yhteys hyväntahtoisiin jumaliin, onneen ja hyvään tuuriin. Kiviterapiassa kasvattaa valon voimaa, iloa ja luovuutta. Auttaa kielteisten siteiden irrottamisessa ja kohottaa mielialaa. Voimistaa kehon ja elimistön kykyä parantaa itse itsensä.

Oranssi Aventuriini on uuden ajan avaavia kiviä. Avaa henkisellä käyttäjällä kolmannen silmän (6.chakra) alueella olevia väyliä, jotka liittyvät moniulotteiseen tietoisuuteen. Tuo käyttäjälleen hänen intuitionsa kautta korkeaa ilon merkityksen ymmärrystä, joka on henkisen kehittymisen avaimena. Tätä kautta kohottaa käyttäjänsä syvällistä ilon kokemista.

Vihreä Aventuriini on onnenkiveksi kutsuttu, koska se tukee käyttäjänsä hyvää mieltä ja sen voimistumista. Se rauhoittaa murheellisia ajatuksia ja auttaa löytämään elämänilon. Tukee luottamusta ja myönteisyyttä elämän muutoksissa. Rauhoittaa ja selkeyttää käyttäjänsä oloa. On hyvä kivi meditaatioon. Voimistaa kehon energioiden virtausta. Yleisrauhoittava ja parantava kivi, joka antaa kantajalleen omanarvontunnetta ja uskoa itseensä.

Granaatti on naisellisuuden voiman symboli. Kivi toimii fyysisellä tasolla voimattomuutta, anemiaa, tulehduksia ja leukemiaa vastaan. Antaa rohkeutta, aloitekykyä ja elinvoimaa. Auttaa yleisellä tasolla ihmisten välisissä suhteissa ja henkilökohtaisemmalla tasolla siirtymään romanssista pysyvään suhteeseen ja ymmärtämään, mitä on Pyhä parisuhde. Antaa itseluottamusta ja menestystä elämään ja lisää näin huomattavasti kantajansa säteilykykyä ja itsevarmuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää mieltä. Opettaa kaiken elollisen kunnioittamista.

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa kunnianhimon muodostamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Se opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. On unettomuudesta kärsivän rauhoituskivi. Fyysisellä tasolla Howliitti yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin.

Helmiäinen "Mother of Pearl", kauniisti helmeilevä helmi on helmiäissimpukan kuoresta valmistettu/hiottu. Herkistää kyynelille ilossa ja surussa, poistaa tunteellisia epätasapainoja, auttaa näkemään oman itsensä oikeassa arvossa.

Jade vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Tämä suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Tätä kautta on mahdollista saada syvempi yhteys omaan kehoonsa, sen hyvinvointiin ja rakastamiseen.  Kiinalaisten uskomusten mukaan jaden hyvät ominaisuudet siirtyvät kiveä kädessään pitävään henkilöön.

Punainen Jaspis on fyysistä voimaa antava kivi. Maadoittaa tähän hetkeen. Antaa turvallisuudentunnetta. Pitää rakkauden liekkiä ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta yllä; perheen kivi. Raskausajan pahoinvointiin. Vahvistaa verta. Suojeluskivi luonnonvoimia vastaan metsästäjille ja maanviljelijöille. Tasapainottaa aggressiivista ja dynaamista energiaa. 

Dalmatianjaspis on fyysistä voimaa antava kivi. Jalokiviterapiassa kivi käytetään kudosvaurioiden paranemisen nopeuttamiseen, yhdistetään ensimmäiseen chakraan. Sen uskotaan auttavan käyttäjäänsä heittämään huolet syrjään ja nauttimaan elämän pienistäkin iloista. Suojaa ylianalysoinnilta ja helpottavan pettymyksen tunnetta.

Kalahari Jaspis kohottaa käyttäjänsä energiatasoa ja korjaa rikkinäistä auraa. Muuntaa energioiden värähtelyjä käyttäjälleen sopiviksi eri tilanteissa. Karttamaista pintaa katsoessa saa laajan perspektiivin. Jokainen Kalahari Jaspis on kaunis luonnon tekemä taideteos.

Karneoli on yks tärkeimmistä hoitokivistä. Karneoli on perhekivi ja se piristää hormonitoimintaa sekä tarvetta tulla isäksi ja äidiksi. Oranssi tulivoima karneolissa vahvistaa hedelmällisyyttä ja saattaa saada jopa pois jääneet kuukautiset alkamaan uudelleen. Avaa tukoksia liittyen äitiyteen. Hoitaa sakraalichakraasi.

Kissansilmä, kauniisti heijastavaa, rauhoittaa mieltä, rentouttaa ja vahvistaa kehoa, lievittää stressiä. Selkeyttää ja tasapainottaa. Lisää mielen älyllisyyttä ja joustavuutta.

Kirsikka kvartsi on sydämenkivi, toteuttaa vakautta ja tasapainoa, rohkeutta ja itseluottamusta.

Krysokolla nostaa tietoisuuteen ja sanoiksi sen, mitä täytyy pidätellä. Se on muinaisten rakkausloitsujen ja Äitiyden kivi, joka huokuu lempeyttä ja viisautta. Äiti-lapsi-suhteen tasapainottaja. Kivestä säteilee kommunikaatio, naisellinen energia ja luovuus. Poistaa syyllisyydentunnetta. Saa kehon vastaanottavaiseksi hivenaineille ja vitamiineille.

Kuukivi on hedelmällisyyden, naisenergian kivi. Tunnekivi, joka opettaa empatiaa. Kasvavan kuun aikaan hoitaa fyysistä kehoa ja saa aikaan vauvakuumetta. Vähenevän kuun aikaan hoitaa psyykkisiä vaivoja, rauhoittaa hermostoa, auttaa selvänäössä. Uudenkuun aikaan kiven voi laittaa otsalle, saat muistutuksen tärkeistä asioista. Täydenkuun aikaan kivi voi olla avuksi nestetasapaino-ongelmiin sekä verenpaineeseen.

Kvartsi puhdistaa, lataa ja virkistää. Ohjaa viisautta käyttäjänsä tajuntaan. Useat kvartsit toimivat myös kanavina käyttäjän ja henkisten auttajien välillä. Useissa kvartseissa on monia kerroksia tietoisuutta, josta avautuu käyttäjänsä tietoisuuteen ne kerrostumat, jotka hän on valmis vastaanottamaan. Kvartsit ovat usein ensimmäisiä kiviä henkisellä tiellä ja toimivat aina viisaina opettajina, tietäjinä käyttäjälleen. 

Laavakivi – opettaa tyyneyttä muutoksien keskellä, perimmäisten asioiden pysyvyyttä ja omien kätkettyjen syvyyksien tutkimista. Kantaa tulen ja maan vahvuuden energiaa, jota tarvitaan harmonian ja tasapainon ylläpitämiseen. Auttaa unelmien toteuttamisessa. Se on rohkeuden kivi, joka tukee elämän muutoksissa. Maadoittavana kivenä, se myös vahvistaa yhteyttämme Äiti Maahan. Laavakiveä käyttää itsensä suojelemiseen, energioiden puhdistamiseen ja mielen selkeyttämiseen.

Lapislatsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä, antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle. Vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös itseään kohtaan. Kehittää käyttäjänsä intuitiota ja tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista totuutensa. Puhtaalla sydämellä ja egottomalla mielellä tavoittaa parhaiten sitä viisauden pyhyyttä mitä Lapislatsuli pystyy käyttäjällensä opastamaan. Lapislatsuli on itsensä kohtaamisen ja kehittymisen mestariopettaja. 

Makeanveden helminen energia on lempeä, rauhoittava ja rakastava. Käytä helmiä kun tarvitset tukea näille olotiloille. Helminauha symbolisoi lempeää tukea jota voit antaa itsellesi tai vastaanottaa ympäristöstäsi.

Oliviini on voimakas kivi monella eri tasolla: hoitaa sydäntä ja sydänsuruja, poistaa pelkoja ja auttaa kohtaamaan surullisia tilanteita. Siksi sitä suositellaan voimakiveksi erityisesti parantajille ja hoitajille. Keväänvihreä väri kertoo kiven ominaisuudesta antaa luottamusta uuteen persoonalliseen kasvuun. Auttaa aurinkoisen mielialan ylläpitämisessä ja myötäisyyden ja hyvyyden huomaamisessa ja uusien ideoiden aktivoimisessa. 

Opaliitilla on pehmeä, lempeä ja rauhoittava vaikutus, kun pidät sitä lähelläsi tai katselet sitä. Laita kruunuchakran päälle parantamaan visualisointikykyä. Tasapainottaa mielialan vaihteluja.

Onyksi antaa keholle voimaa ja tuo kehon yhteyteen maan kanssa eli maadoittaa. Auttaa poistamaan ajatuksista ei-palvelevia ajatuksia ja muistoja eli puhdistaa ajatuksia. Hoitaa hyvin juurichakraa ja muilla chakroilla pidettäessä puhdistaa niitä. Musta onyksi on henkisen ja fyysisen vahvuuden kivi, joka tukee luonteenlujuutta ja asioiden päätökseen saattamista. Auttaa keskittymisessä. Antaa keholle voimaa ja tuo kehon yhteyteen maan kanssa eli maadoittaa. 

Pyriitti on viestikivi, joka auttaa sinua saamaan toiveesi kuulluksi. Keskittää energiaa uusien asioiden toteuttamiseen. Avaa silmiä pettymyksen jälkeen. Auttaa riittämättömyydentunteisiin. Lisää solunmuodostusta ja vahvistaa ruuansulatusta. Lisää muistia ja keskittymiskykyä.

Rodokrosiitti on sydämen alueen asioita suojeleva kivi. On ihmissuhteiden rakkautta ja myötätuntoa lisäävä kivi. Sopii erityisesti ihmisille, jotka kaipaavat enemmän rakkautta ja hellyyttä elämäänsä. Auttaa luomaan syvemmän yhteyden sydämeen. Puhdistaa kielteisiä tunteita. 

Rodoniitti on voimakas emotionaalinen tasapainottaja, joka hoivaa rakkautta ja rohkaisee lähestymään sydämen asioita itsevarmuudella. Vahvistaa traumoissa sekä auttaa suurimman mahdollisuuden saavuttamisessa. Tuo toimeliaisuuden energiaa rakkauden ilmentämiseen. Tukee sydämen toiveiden toteuttamista. Auttaa itseltä piilossa olleiden kykyjen ja taitojen tiedostamisessa ja arvostamisessa. Auttaa työstämään ja kasvattamaan myönteisyyttä ja rakkautta, myös äitiyden ja naiseuden alueilla. 

Rubiini vahvistaa sydämen viisautta ja luottamusta. Auttaa toimimaan rakkaudellisesti ja viisaasti harkiten sekä tekemään kauaskantoisen viisaita valintoja ja ratkaisuja. Rubiini vahvistaa toivoa, uskoa ja oikeamielisyyttä sekä voimistaa kehoa ja mieltä. Antaa käyttäjälleen voimaa ja vahvuutta. Tukee muutoksissa. Vahvistaa luottamusta omia kykyjään ja taitojaan kohtaan. Vahvistaa uskoa ja toivoa kaikkea myönteistä kohtaan. Vahvistaa sydämen sidettä maan sydämeen. Hoitaa ja vahvistaa juurichakraa. 

Ruusukvartsi on sydämenkivi. Hoitaa lempeästi universaalin rakkauden voimalla. Opettaa antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan. Erityisesti lapsille ja vanhuksille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa turvallisuutta, rakkautta, hellyyttä ja lämpöä. Ruusukvartsia on puhdistuttava silloin tällöin, sillä se ottaa murheet ja surut sisäänsä ja voi väsyttäessään murtua.

Rutiilikvartsi on ajankohtainen 'kultaisen aikakauden' kivi, kvartsia eli vuorikidettä, tai siitä tummempaa savukvartsia, jonka sisällä on kultaisia rutiilisauvoja. Nämä välittävät energiaa nopeilla ja korkeilla taajuuksilla. Rutiilikvartsi soveltuu hyvin kehon ja mielen energiataajuuksien kohottamiseen. Sen kultaiset energiat puhdistavat mielen ja kehon raskaita energioita. Katselemalla rutiilien säihkettä, voimistaa samalla intuitiotaan, sillä säihkeet aktivoivat sitä. Rutiilien energiataajuuksien kautta pääsee yhteyteen kultaiseen energiaan liittyviin energiatasoihin. 

Sitriini säteilee ympäristöönsä iloista energiaa. On auringon pirteää voimaa, erityisen hyvä perheriitojen ja kasvatuskiistojen rauhoittaja. Pitää kantajansa neutraalina, vahvistaa hyväksikäytetyn itsetuntoa. Auttaa pääsemään yli vanhasta. Puhdistaa auraa, poistaa myrkkyjä ja auttaa ihon uusiutumisessa.

Smaragdi on Näkijän kivi, joka ennustaa tulevaa. Suojelee painajaisilta. Auttaa löytämään ja ilmaisemaan sydämen totuuden. Pitää kantajansa virkeänä ja nuorekkaana, uudistuvana kuin luonto! Perinnetaruissa sen kerrotaan suojaavan velhojen ja noitien lumouksia vastaan. Fyysisellä tasolla edistää tarttuvista taudeista toipumista. Vahvistaa muistia ja hermostoa.

Turmaliini on voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä maadoittava kivi, joka luo vahvan yhteyden hengen ja Maan välille. Käytetään talismaanina ja psyykkisenä kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Suojaa säteilyltä. Avaa energiakenttiä, neutraloi negatiivisia ajatuksia ja konflikteja kääntämällä niiden energian myönteiseksi ja käyttökelpoiseksi. Muinaiset maagikot käyttivät turmaliinia suojautuakseen maan demoneilta.

Tiikerinsilmä saa tekemään haaveista totta lisäämällä itsevarmuutta. Vahvaa turvallisuudentunnetta, vahvistaa luulottelijaa. Tiikerinsilmä on elämäntarkkailija, jolla on kyky nähdä menneeseen ja tulevaan. Siten se auttaa löytämään itsensä, jos on eksyksissä. Tiikerinsilmä kuljettaa energiaa nopeasti kaikkialle kehoon ja avaa mahdollisia tukoksia. Se herättää tekemisen iloa. Avaa tukoksia kehon meridiaaneissa, lievittää kipuja ja turvotusta. Voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Vapauttaa tunteita, emootioita. Aktivoi haaveita toteutumaan. 

Tuliakaatti vahvistaa turvallisuuden tunnetta ja yhteenkuuluvuutta maahan. Kiven tulienergia auttaa vapautumaan peloista ja negatiivisista ajatuksista. Se antaa keholle ja chakroille elinvoimaa ja vahvuutta. Erityisen hyvä keuhkojen hoitamiseen, johon liittyy myös vapauden salliminen itselleen vaatimusten sijaan. Maadoittaa, luo turvallisuutta ja yhteyttä maahan, rentouttaa kehoa.

Turmaliinisauvakvartsi - huippulaatuisessa turmaliinisauvakvartsissa on kaksi kiveä yhdessä, vuorikristalli eli kvartsi, jonka sisällä on mustia turmaliinisauvoja. Turmaliinisauvakvartsi suojaa negatiiviselta energialta: vihalta, mustasukkaisuudelta ja pelolta. Sekä puhdistaa, lataa ja virkistää. 

Topaasi auttaa löytämään oman polkunsa. Kirkas topaasi aktivoi kosmista tietoisuutta ja opettaa tulemaan tietoiseksi omista ajatuksistaan ja teoistaan sekä näiden vaikutuksista ja seurauksista; totuutta ja anteeksiantoa opettava kivi. Rauhoittava ja empaattinen kivi, joka ohjaa energian sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Verikivi (Helitroopi) antaa elinvoimaa, intohimoa ja rohkeutta! Tukee käyttäjänsä kehon ja mielen terveyttä luovuttamalla vahvistavaa energiaa. Ohjaa käyttäjäänsä olemaan tässä hetkessä. Erityisesti liitetty "elämän ja syntymän kiertoon" sekä verenkiertoon, jossa huolehtii energioiden puhtaudesta. Kehoa puhdistava, suojeleva ja maadoittava kivi, joka auttaa myös päätöksenteossa.

Vuorikristalli on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä. 

Unakiittia suositellaan kaikille, mutta erityisesti sydänsuruista kärsivälle. Auttaa herkistymään luonnolle; siinä asuu Kukkakedon Henki. Ohjaa kuuntelemaan sydäntä; Lohduttaja-kivi.

Kodulehe valmistamine - Webgate