Ostoskori on tyhjä | Tilaa nyt!

Miesten rannekoru, Hematiitti, Krysokolla, Turmaliini ja Laavakivi, ca 21cm

Toimiala:ENKELINKOTI Rannekorut
Hinta:10.00 EUR
Määrä:

Hematiittia on vahva auttajakivi, kun elämä tuntuu taistelulta. Auttaa keskittymään ”Nyt”-hetkeen terveellä maalaisjärjellä. Maadoittava juurichakran kivi, joka omaa vahvan valonvoiman. Auttaa luopumaan itse asetetuista rajoituksista niin fyysisellä kuin henkisellä aspektilla. Herättää tekemään keskeneräiset asiat loppuun. Antaa voimaa ja rohkeutta. Parantaa yöunta, vahvistaa sydäntä, verta ja rentouttaa kipeitä lihaksia.

Krysokolla nostaa tietoisuuteen ja sanoiksi sen, mitä täytyy pidätellä. Se on muinaisten rakkausloitsujen ja Äitiyden kivi, joka huokuu lempeyttä ja viisautta. Äiti-lapsi-suhteen tasapainottaja. Kivestä säteilee kommunikaatio, naisellinen energia ja luovuus. Poistaa syyllisyydentunnetta. Saa kehon vastaanottavaiseksi hivenaineille ja vitamiineille.

Turmaliini on voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä maadoittava kivi, joka luo vahvan yhteyden hengen ja Maan välille. Käytetään talismaanina ja psyykkisenä kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Suojaa säteilyltä. Avaa energiakenttiä, neutraloi negatiivisia ajatuksia ja konflikteja kääntämällä niiden energian myönteiseksi ja käyttökelpoiseksi. Muinaiset maagikot käyttivät turmaliinia suojautuakseen maan demoneilta.

Laavakivi opettaa tyyneyttä muutoksien keskellä, perimmäisten asioiden pysyvyyttä ja omien kätkettyjen syvyyksien tutkimista. Kantaa tulen ja maan vahvuuden energiaa, jota tarvitaan harmonian ja tasapainon ylläpitämiseen. Auttaa unelmien toteuttamisessa. Se on rohkeuden kivi, joka tukee elämän muutoksissa. Maadoittavana kivenä, se myös vahvistaa yhteyttämme Äiti Maahan. Laavakiveä käyttää itsensä suojelemiseen, energioiden puhdistamiseen ja mielen selkeyttämiseen.

Kodulehe valmistamine - Webgate