Ostoskori on tyhjä | Tilaa nyt!

Turmaliini, Lapislatsuli, Kissansilmä: rannekoru ja korvakorut (2)

Toimiala:ENKELINKOTI Korusetit
Hinta:14.50 EUR
Määrä:

Rannekoru 19-20cm: Turmaliini, Kissansilmä 10mm, Lapislatsuli siruhelmiä; korvakorut: Onyksi, Helmiäinen 6mm, sininen lasihelmiä 4mm

Turmaliini - voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä maadoittava kivi, joka luo vahvan yhteyden hengen ja Maan välille. Käytetään talismaanina ja psyykkisenä kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Suojaa säteilyltä. Avaa energiakenttiä, neutraloi negatiivisia ajatuksia ja konflikteja kääntämällä niiden energian myönteiseksi ja käyttökelpoiseksi. Muinaiset maagikot käyttivät turmaliinia suojautuakseen maan demoneilta.

Lapislatsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä, antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle. Vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös itseään kohtaan. Kehittää käyttäjänsä intuitiota ja tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista totuutensa. Puhtaalla sydämellä ja egottomalla mielellä tavoittaa parhaiten sitä viisauden pyhyyttä mitä Lapislatsuli pystyy käyttäjällensä opastamaan. Lapislatsuli on itsensä kohtaamisen ja kehittymisen mestariopettaja. 

Kodulehe valmistamine - Webgate